Logowanie:



Pieniądze przelewamy: pn-pt 8:00-20:00

infolinia: (61) 415-20-93
koszt zgodnie z taryfą Twojego operatora


Polityka prywatności

W jaki sposób wykorzystujemy Twoje dane osobowe?

Bezpieczeństwo danych osobowych użytkowników Internetowego Serwisu Finansowego KASOMAT jest dla nas bardzo ważne.

Podczas zawierania Umowy Pożyczki zapytamy Cię o imię i nazwisko, adres zamieszkania, adres zameldowania, numer i serię dowodu osobistego, datę urodzenia, PESEL, numer telefonu oraz adres email.

Dane zbierane automatycznie mogą być użyte do analizy zachowań użytkowników na naszej stronie internetowej, zbierania danych demograficznych o naszych użytkownikach, lub do personalizacji zawartości naszych stron internetowych. Dane te są zbierane automatycznie o każdym użytkowniku korzystającym z serwisu.

Dane zbierane w trakcie korespondencji pomiędzy Tobą a naszym serwisem będą wykorzystane wyłącznie w celu odpowiedzi na Twoje zapytanie. W przypadku kontroli Generalnego Inspektoratu Ochrony Danych Osobowych, Twoje dane mogą zostać udostępnione pracownikom Inspektoratu zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych. W przypadku naruszenia Regulaminu naszego serwisu, naruszenia prawa, lub gdy będą wymagały tego przepisy prawa, możemy udostępnić Twoje dane organom wymiaru sprawiedliwości

Dane zbierane podczas rejestracji będą wykorzystane do umożliwienia Tobie zalogowania się do naszego systemu, a w dalszej kolejności w celach marketingowych naszej firmy. Zebrane dane osobowe w formie bazy danych, stanowiącej mogą zostać również zbyte na rzecz jednego z naszych spółek zależnych: Polskiej Platformy Finansowej Sp. z o. o, Taimen Polska Sp. z o.o., Partners of Securities Sp. z o.o., Help Incasso Sp. z o.o. oraz naszych kontrahentów. W razie zbycia Twoich danych zostanie o tym powiadomiony przez nabywcę odrębna korespondencją mailową wraz z informacją o swoich prawach.

Rejestracja oraz zgoda na przetwarzanie Twoich danych osobowych w zakresie i w sposób opisany powyżej jest obowiązkowa jeżeli chcesz dokonać transakcji pożyczki.

Ponadto, na podstawie art. 24 ustawy z dnia 9 kwietnia 2010 r. o udostępnianiu informacji gospodarczych i wymianie danych gospodarczych (Dz. U. z 2010 r., Nr 81, poz. 530) poprosimy Cię o udzielenie upoważnienia do wystąpienia i uzyskania od KRD Biuro Informacji Gospodarczej S.A. z siedzibą we Wrocławiu ul. Armii Ludowej 21, informacji o Twoich zobowiązaniach, w tym stanowiących tajemnicę bankową, uzyskanych od Biura Informacji Kredytowej S.A. i Związku Banków Polskich.

dni

Aby pożyczyć w Kasomat.pl najpierw wyełnij wniosek korzystając z komputera.

Podaj swój email, a wyślemy Ci przypomnienie:

Wyślij przypomnienie